ma. mei 29th, 2023


How to Speak KPOP: De meest eenvoudige gids om Koreaanse woorden te leren uit Koreaanse drama’s, films en popcultuur. Het combineert op unieke wijze de meest populaire Koreaanse slangwoorden en trendy zinnen die je niet kunt vinden in een gewoon Koreaans taalboek. Het geeft ook een volledige uitleg van de culturele achtergrond van het woord en helpt je begrijpen waarom het op die manier wordt gebruikt.

Kenmerken van dit boek:

✓ Gevisualiseerde verbinding tussen Engels en Koreaans
✓ De meest populaire Koreaanse woorden
✓ Gedetailleerde uitleg
✓ Uitspraakgids
✓ Voorbeelden uit het echte leven

Leer Hangul praten voor K-Pop Fans!

Zou het niet geweldig zijn als je zou kunnen begrijpen wat je favoriete Kpop-idool tegen je zegt of de grappen uit je favoriete Koreaanse drama op Netflix? How to Speak KPOP is er helemaal op gericht om je Koreaanse woorden uit de popcultuur te laten begrijpen zonder dat je diep in de Koreaanse grammatica hoeft te duiken of saaie taalboeken moet bestuderen.

Dit boek biedt je een leuke en makkelijke manier om de meest populaire Koreaanse woorden één voor één te leren.

How to Speak KPOP helpt je ook om te weten hoe het woord wordt uitgesproken met de geromaniseerde letters. Vergeet niet om de woorden uit de voorbeelden te lezen en uit te spreken. De voorbeelden zijn zorgvuldig gekozen om klinken als een native spreker en als een echte KPOP-fan die weet waar de KPOP-taal over gaat.

Het leren van een vreemde taal is zeer lonend, en het leren van de culturele achtergrond opent zelfs je ogen en hart voor een geheel nieuwe ervaring. Dit boek biedt beide! Klik nu op “Koop Nu” en begin je taalavontuur.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie