Nieuw Siser Film Flex en Flock

Nieuw in ons assortiment de werelds meest gebruikte transferfolie Siser Hi-5. Slechts 0.09 milliliter dik, voelt zacht aan, zeer makkelijk te pellen en persen in slechts 5 seconden!

Het merk Siser is het meest gebruikte Transfer Flex Folie van Amerika wegens zijn kwaliteit, duurzaamheid en ook omdat het zeer makkelijk is om te pellen. Oorspronkelijk komt het uit Italië, maar omdat het markt in Europa niet zo groot is als in Amerika heeft Siser een eigen vestiging uitbreid naar Amerika. Toch heeft Siser producten die alleen exclusief in Europa te verkrijgenbaar zijn, namelijk het nieuwe productlijn de Hi-5.

Persen in 5 seconden ook ook op laag temperatuur, wasbaarheid tot 60 graden en een dikte van 90 micron oftewel 0.09 millimeter! Hierdoor is het ook zeer geschikt voor werkkleding en baby kleding.

Hiervoor gebruikten wij verschillende grote merken zoals 123 Premium en Stahls en toch waren wij niet zo tevreden als de Siser Hi-5. Ben je ook benieuwd naar zijn kwaliteit? Bestel nu bij onze webshop vanaf 4.95!

 

Share:

Leave a Reply